UW INDIVIDUELE BIG WHITE® IN ZAKFORMAAT

Met onze nieuwe losbladige catalogus bieden wij u een tool aan dat een bezoek aan uw klanten efficiënter dan ooit maakt. U neemt niet alleen een digitale versie van onze hoofdcatalogus mee naar uw klant: u kunt ook snel alleen die producten van SLV bekijken die u wilt zien. U heeft direct toegang tot alle productinformatie, uitvoeringen en beschikbaarheid.

PRODUCTEN ZOEKEN: PRECIES VINDEN WAT U ZOEKT!

In het zoekveld kunt u niet alleen op productnummer en productnaam zoeken. In ‘Zoeken in volledige tekst’ kunt u algemene termen, zoals ‘stroombron’ of ‘inbouwafmetingen’, ingeven. U krijgt de eerste resultaten al tijdens het ingeven. In de lijst met resultaten kunt u zelfs nog voortzoeken. U beschikt over verdere filtermogelijkheden, zodat u uiteindelijk precies vindt wat u zoekt.

 • Zoeken op productnummers en omschrijvingen
 • Ingeven van algemene termen mogelijk
 • Eerste zoekresultaten al tijdens het ingeven
 • Flexibele filtermogelijkheden in de lijst met zoekresultaten

PRODUCTDETAILS & VERLANGLIJST: DIRECT BESTELLEN VANUIT DE ONLINE CATALOGUS

Als u meer informatie over een product nodig heeft, is één klik op het gewenste artikel voldoende – ofwel direct vanuit de assortimentslijst of vanuit de cataloguspagina. In de popup vindt u alle informatie over het product die u nodig heeft. Zodra u overtuigd bent van een product plaatst u het door te drukken op de bijbehorende knop op uw "Verlanglijst". Door te klikken op “Ga naar webshop" komen de geselecteerde producten meteen in de winkelwagen van de SLV webshop, waar u ze zonder omwegen kunt bestellen nadat u bent ingelogd.

 • Gedetailleerde productpagina met uitgebreide productgegevens, beeldmateriaal, maattekeningen, datasheets en nog veel meer.
 • Producten direct op de verlanglijst plaatsen en naar de webshop versturen
 • De hoeveelheden eenvoudig aanpassen

PRODUCTEN: ONS ASSORTIMENT IN ÉÉN OOGOPSLAG

U hoeft niet lang door onze catalogus te bladeren om een beeld te krijgen van ons assortiment. Via de navigatieoptie “Assortiment” navigeert u door onze productcategorieën en komt u meteen in de door u gewenste categorie. Als u een productcategorie gekozen hebt, tonen we u alle bijbehorende producten in een praktisch overzicht. U kunt kiezen tussen twee verschillende weergaven, die u elk op een andere manier uitgebreide productinformatie geven.

 • Duidelijk overzicht van het productassortiment
 • Producten filteren volgens productcategorie
 • Duidelijk overzicht van productvarianten
 • Verschillende weergaven van de productgegevens in het overzicht

CATALOGUS AANMAKEN: UW EIGEN BIG WHITE®

Heeft u voor een afspraak slechts een paar producten of productcategorieën nodig, dan hoeft u met uw klant niet de volledige catalogus te doorlopen. Via de optie “downloaden” kunt u met een muisklik specifiek de pagina's selecteren die voor u en uw klant relevant zijn. Door nogmaals op “downloaden” te klikken, komt de door u persoonlijk samengestelde catalogus op uw computer terecht. Als u uw catalogus direct naar uw klant wilt sturen, kiest u de menuoptie “maken en delen” en het tegelpictogram helemaal rechts. Nadat u op “catalogus maken“ heeft geklikt, hoeft u alleen nog maar een naam aan het document te geven, de naam en het adres van de ontvanger in te voeren en te verzenden. Het is ook mogelijk om uw catalogus via sociale media te delen.

 • Afzonderlijke pagina’s kiezen en als catalogus opslaan
 • Als pdf downloaden of via e-mail of sociale media delen
 • Onbeperkt individuele catalogi aanmaken
global.loading.alt_text
Wacht even...