Concepten voor winkelverlichting met rails & spots:

Delta bike Cube Store Wettenberg.
Items correct presenteren, klanten door de winkel leiden en elektriciteit efficiënter gebruiken met intelligent verlichtingsontwerp, concepten en leds.

Wielerliefde heringericht op 1700 m²

De Delta bike Cube Store in Wettenberg is voortgekomen uit de fietswinkel van Thomas Langner, die in het begin van de jaren negentig werd opgericht. Vandaag is de fietsenwinkel met twee filialen een echte klantenmagneet voor fietsliefhebbers en zij die dat willen worden. Op een totale verkoopoppervlakte van meer dan 1700 m² vindt u niet alleen toonaangevende merken, maar vooral ook een zeer gemotiveerd en competent team dat regelmatig wordt bijgeschoold en op de hoogte blijft van de laatste trends. Om aan de toenemende vraag van de klanten te voldoen, besloot bedrijfsleider Thomas Langner de verkoopgebieden uit te breiden. En op 17/01/2020 opende het nieuwe filiaal in Wettenberg dan zijn deuren als de Delta bike Cube Store Wettenberg. Het strakke concept is gebaseerd op organische materialen en minimalistisch design: veel hout en planten. De zwarte borstweringen, ventilatiepijpen en presentatieruimten zijn vrij sober vormgegeven, zodat de fietsen centraal staan. En ook opdat de gebruikte SLV-armaturen des te harmonieuzer in het designconcept zouden opgaan.

Fuctioneel en design.

IIn de werkplaats daarentegen concentreert eigenaar en directeur Langner zich volledig op functionaliteit: de normconforme werkplekverlichting is hier de beslissende uitdaging en wordt optimaal opgelost door onze GLENOS pendelarmatuur met profiel met 6600 lm. Vooral de zogenaamde UGR-waarde is belangrijk: UGR, of Unified Glare Rating, staat voor de uniforme verblindingsclassificatie. De waarde geeft aan of en hoe sterk een "verlichtingssysteem" verblindt vanuit een bepaalde positie van de waarnemer. Het wordt niet alleen beïnvloed door de verlichting zelf, maar ook door de aard van de ruimte. Als u niet zeker weet welke waarden voor een bepaalde werkruimte gelden, kunt u de verschillende "Richtwaarden voor de verlichting van werkplekken binnen en buiten en van sportfaciliteiten" raadplegen. Goed opgeleide professionals kunnen u ook helpen bij de planning. Of vraag het ons gewoon: wij zullen u uitgebreid adviseren, zodat uw verkoopruimte - zoals de Delta bike Cube Store - in het beste licht wordt gepresenteerd.

Nu het project is afgerond, heeft SLV GmbH zijn portefeuille aan spots opnieuw uitgebreid. Toekomstige projecten kunnen dus profiteren van de nieuwe prestatiegerichte Numinos® spot- en downlightseries.

Ontdek hier Numinos® spot- en downlightserie >

De juiste verlichting kan een winkel in een heel nieuw licht zetten

global.loading.alt_text
Wacht even...