OP-EN-TOP DUURZAAM

TECHNISCH. FUNCTIONEEL. EFFICIËNT.

SLV heeft als specialist in oplossingen voor woningverlichting al naam gemaakt in de sector. Ons assortiment wordt nu uitgebreid met technische armaturen en toebehoren. Zo kunnen we als totaalaanbieder steeds de juiste producten leveren op maat van uw dagelijkse activiteiten en behoeften. Met SLVtec, een volledig nieuw merk voor technische en functionele oplossingen, gaan we opnieuw vol voor innovatie.

  • Energie-efficiënte en functionele verlichtingsoplossingen voor binnen en buiten
  • Van vochtbestendige armaturen tot plafondspots, onze producten overtuigen door hun uitmuntende kwaliteit en veelzijdigheid
  • Flexibiliteit dankzij meerdere lichtkleuren en -intensiteiten en een instelbaar zoombereik
SLV tec topkenmerken

SLVtec is ons antwoord op de uitdagingen waarvoor installateurs vandaag staan. Alle producten blinken uit door hun hoge efficiëntie en betrouwbare kwaliteit, en zijn makkelijk te installeren. En dat allemaal zonder compromissen.

Mark Henrik Körner,  CEO SLV Lighting Group

SLV tec brochure

Of het nu gaat om een klassieke gedrukte brochure of digitaal op uw smartphone of tablet: de SLVtec innovatie-brochure is in beide formaten verkrijgbaar. Onze digitale catalogus is niet alleen bijzonder duurzaam, je kunt er ook doorheen bladeren zoals je dat in de gedrukte versie zou dien.

Bijzonder praktisch voor advies op locatie. Een overzicht van alle voordelen van onze digitale catlogi lees je hier.

3 uitstekende redenen om te kiezen voor SLV tec

Alle SLV tec producten in één oogopslag

SLV tec verlichtingsmiddelen en toebehoren

Maar er is nog veel meer ...

Bij ons draait alles om technologie. We zetten ons dan ook continu in om nieuwe technische armaturen te ontwikkelen die uw verwachtingen overtreffen. Nu al kijken we er enorm naar uit om u in de zomer van 2024 onze nieuwe producten voor te stellen, en ons assortiment technische armaturen voortdurend uit te breiden. We hebben nog heel wat voor u in petto. De toekomst van verlichting is pas begonnen!

global.loading.alt_text
Wacht even...