BIG WHITE® Nieuwigheden 04/2023

Hedendaagse verlichtingsoplossingen voor uw dagelijkse activiteiten. We hebben niet alleen de SLV productfamilies uitgebreid. U mag zich ook verwachten aan innovaties die uw dagelijkse activiteiten naar een hoger niveau tillen.

BIG WHITE® Novelties brochure 2022

De BIG WHITE® Innovations brochure is verkrijgbaar in twee versies: gedrukt op papier of digitaal op uw smartphone of tablet.

Onze digitale catalogus is uiterst duurzaam. Bovendien kunt er, net zoals bij een gedrukt exemplaar, makkelijk in bladeren. Enorm praktisch bij raadpleging op verplaatsing! Als de klant een product gekozen heeft, kunt u het direct in het digitale winkelmandje leggen.

NUMINOS®

EEN VERLICHTINGSSYSTEEM - DUIZEND MOGELIJKHEDEN

Een perfect op elkaar afgestemd armaturensysteem dat functie, design en techniek met elkaar in harmonie brengt. Voor maximale verscheidenheid bij minimale inspanning.

Armaturen configureren

Onze diensten

Klantenservice

Onze klantenservice beantwoordt graag alle vragen die u heeft over onze producten, bestellingen en meer.

Catalogus armaturen

Onze actuele publicaties altijd bij de hand, gemakkelijk op uw smartphone

LICHTPLANNING

Voor professionele licht- en verlichtingsoplossingen zijn professionele tools nodig. Hiervoor werken wij samen met diverse softwarepartners. Bovendien hebben wij lichtadviseurs in huis, die tot uw beschikking staan.

Kontakt
global.loading.alt_text
Wacht even...