GOOD LIGHT

Het SLV magazine
Als online brochure én als blog: met inspirerende artikelen, praktische tools, waardevolle informatie en indrukwekkende referenties.

Inspiratie Sonnenalp Resort op WK-locatie Ofterschwang

Midden in de natuur is het Sonnenalp Resort een stralend voorbeeld van een uitstekend verlichtingsconcept. Omgeven door de natuur is het indrukkende gebouw al van ver te zien, wat zorgt voor een gevoel van thuiskomen zodra u er binnengaat. Het eenvoudige verlichtingsconcept is afkomstig van SLV. Het benadrukt de warmte van het interieur en creëert sferen voor de verschillende ruimtes van het resort.

GOOD LIGHT

Het SLV magazine

Van de eerste inspiratie tot een perfect passende lichtarmatuur: SLV biedt alles wat u als professional nodig hebt. Met een systeem, eenvoudige installatie, duurzaamheid en praktische tips biedt ons GOOD LIGHT magazine u een speciale selectie van ons uitgebreide aanbod, samen met interessante en informatie artikelen over licht en verlichting.

NUMINOS®

EEN VERLICHTINGSSYSTEEM - DUIZEND MOGELIJKHEDEN

Een perfect op elkaar afgestemd armaturensysteem dat functie, design en techniek met elkaar in harmonie brengt. Voor maximale verscheidenheid bij minimale inspanning.

Armaturen configureren

Onze diensten

Klantenservice

Onze klantenservice beantwoordt graag alle vragen die u heeft over onze producten, bestellingen en meer.

Catalogus armaturen

Onze actuele publicaties altijd bij de hand, gemakkelijk op uw smartphone

LICHTPLANNING

Voor professionele licht- en verlichtingsoplossingen zijn professionele tools nodig. Hiervoor werken wij samen met diverse softwarepartners. Bovendien hebben wij lichtadviseurs in huis, die tot uw beschikking staan.

global.loading.alt_text
Wacht even...