SLV SPANNINGSRAIL SYSTEMEN

1-fase spanningsrail systemen - talrijke mogelijkheden voor het vormgeven van verlichting. In onze nieuwe brochure vindt u inspiratie, toepassingsvoorbeelden en nuttige informatie over het optimale gebruik van onze railsystemen.

Inspiratie Sonnenalp Resort op WK-locatie Ofterschwang

Midden in de natuur is het Sonnenalp Resort een stralend voorbeeld van een uitstekend verlichtingsconcept. Omgeven door de natuur is het indrukkende gebouw al van ver te zien, wat zorgt voor een gevoel van thuiskomen zodra u er binnengaat. Het eenvoudige verlichtingsconcept is afkomstig van SLV. Het benadrukt de warmte van het interieur en creëert sferen voor de verschillende ruimtes van het resort.

BIG WHITE® '22

Alles wat je nodig hebt voor alles wat je kan doen.

Spannende productinnovaties, beproefde klassiekers en nuttige accessoires hebben opnieuw hun weg gevonden naar de catalogus. Dankzij de geoptimaliseerde productpresentatie, hoogwaardige toepassingsfoto's en vertrouwde kleurcodering vindt u nu nog sneller het product dat u zoekt.

NUMINOS®

EEN VERLICHTINGSSYSTEEM - DUIZEND MOGELIJKHEDEN

Een perfect op elkaar afgestemd armaturensysteem dat functie, design en techniek met elkaar in harmonie brengt. Voor maximale verscheidenheid bij minimale inspanning.

Armaturen configureren

Onze diensten

Klantenservice

Onze klantenservice beantwoordt graag alle vragen die u heeft over onze producten, bestellingen en meer.

Catalogus armaturen

Onze actuele publicaties altijd bij de hand, gemakkelijk op uw smartphone

LICHTPLANNING

Voor professionele licht- en verlichtingsoplossingen zijn professionele tools nodig. Hiervoor werken wij samen met diverse softwarepartners. Bovendien hebben wij lichtadviseurs in huis, die tot uw beschikking staan.

global.loading.alt_text
Wacht even...