BIG WHITE® Novelties brochure 2022

Maak kennis met tal van nieuwe producten en uitbreidingen van onze populairste verlichtingscollecties. Zo worden uw projecten nog efficiënter en veelzijdiger.

Inspiratie Sonnenalp Resort op WK-locatie Ofterschwang

Midden in de natuur is het Sonnenalp Resort een stralend voorbeeld van een uitstekend verlichtingsconcept. Omgeven door de natuur is het indrukkende gebouw al van ver te zien, wat zorgt voor een gevoel van thuiskomen zodra u er binnengaat. Het eenvoudige verlichtingsconcept is afkomstig van SLV. Het benadrukt de warmte van het interieur en creëert sferen voor de verschillende ruimtes van het resort.

BIG WHITE® Novelties brochure 2022

De BIG WHITE® Innovations brochure is verkrijgbaar in twee versies: gedrukt op papier of digitaal op uw smartphone of tablet.

Onze digitale catalogus is uiterst duurzaam. Bovendien kunt er, net zoals bij een gedrukt exemplaar, makkelijk in bladeren. Enorm praktisch bij raadpleging op verplaatsing! Als de klant een product gekozen heeft, kunt u het direct in het digitale winkelmandje leggen.

NUMINOS®

EEN VERLICHTINGSSYSTEEM - DUIZEND MOGELIJKHEDEN

Een perfect op elkaar afgestemd armaturensysteem dat functie, design en techniek met elkaar in harmonie brengt. Voor maximale verscheidenheid bij minimale inspanning.

Armaturen configureren

Onze diensten

Klantenservice

Onze klantenservice beantwoordt graag alle vragen die u heeft over onze producten, bestellingen en meer.

Catalogus armaturen

Onze actuele publicaties altijd bij de hand, gemakkelijk op uw smartphone

LICHTPLANNING

Voor professionele licht- en verlichtingsoplossingen zijn professionele tools nodig. Hiervoor werken wij samen met diverse softwarepartners. Bovendien hebben wij lichtadviseurs in huis, die tot uw beschikking staan.

Kontakt
global.loading.alt_text
Wacht even...