De BIG WHITE 2020 is er!

Kijk alvast uit naar 920 pagina’s met meer dan 3.000 producten, ruim 270 nieuwigheden en veel inspiratie

Wij feliciteren u dat u de weg hierheen hebt gevonden. Dat bewijst dat u veel belang hecht aan kwaliteit en stijl en dat u klaar bent om samen met SLV de toekomst tegemoet te gaan. Laat u inspireren door de nieuwe en bestaande producten uit onze nieuwe BIG WHITE 2020, blader door de verschillende thema’s en beleef licht - een passie die we delen!

Probleemoplossers

Naar de producten

Indoor nieuwigheden

Naar de producten

DALI assortiment

Naar de producten

Outdoor nieuwigheden

Naar de producten

Veel wegen leiden naar de BIG WHITE

Of u nu liever bladert of scrolt, aanwijst of klikt: u beslist welke BIG WHITE 2020 het best bij u past.

Waar licht is, mag de BIG WHITE catalogus niet ontbreken. Ook dit jaar kunt u onze nieuwe verlichtingscatalogus weer als betrouwbaar naslagwerk gebruiken vanaf 1 oktober. Vers van de pers.

Om u zo goed mogelijk bij de verkoop te ondersteunen, hebben wij niet alleen onze fotografen op pad gestuurd voor de beste locaties. Ook ons team van technici en grafische vormgevers heeft hard gewerkt. Gecombineerd met onze al meer dan 40-jarige ervaring in de licht- en verlichtingssector hebben wij zo een catalogus samengesteld waarop we trots zijn.

U krijgt 920 pagina’s licht, bestaande en nieuwe producten en upgrades. Met het oog op duurzaamheid hebben wij ons assortiment LED lampen en spots nog uitgebreid. Maar ook aan het oog is gedacht - en dat niet alleen bij onze geliefde verlichtingsreeksen.

De nieuwe BIG WHITE 2020 biedt alles wat u voor uw zaak nodig hebt. Bovendien is onze catalogus dit jaar voor het eerst niet alleen verkrijgbaar in het gebruikelijke A4-formaat, maar ook in een kleinere A5-versie - uiteraard met dezelfde inhoud. Voor onderweg is er ook dit jaar weer de populaire online versie. Op uw smartphone of tablet kunt u in deze BIG WHITE in zakformaat gemakkelijk bladeren en rechtstreeks bestellen wat u nodig hebt.

Op elke pagina vindt u de beproefde kwaliteit waarvoor SLV bekendstaat. Elk product in de BIG WHITE 2020 is grondig getest in onze testlaboratoria. Wij hebben in onze verlichtingscatalogus alleen lampen opgenomen die voldoen aan onze hoge kwaliteitsnormen. Daar kunt u van op aan!

global.loading.alt_text
Wacht even...