BIG WHITE® '22: Alles wat je nodig hebt voor alles wat je kan doen.

De nieuwe SLV verlichtingscatalogus is er - een absolute must-have voor elke elektricien: de SLV BIG WHITE® '22.

Spannende productinnovaties, beproefde klassiekers en nuttige accessoires hebben opnieuw hun weg gevonden naar de catalogus. Dankzij de geoptimaliseerde productpresentatie, hoogwaardige toepassingsfoto's en vertrouwde kleurcodering vindt u nu nog sneller het product dat u zoekt.

Overtuig uzelf en haal vandaag nog uw exemplaar op.

De voordelen van de BIG WHITE® '22 op een rijtje

  • 864 pagina's
  • Meer dan 100 nieuwe producten
  • Gedrukt op FSC-gecertificeerd papier
  • Nieuwe, overzichtelijke productpresentatie
  • In A4- of A5-formaat
  • In gedrukte versie of als online catalogus
  • Meer dan 3.500 nieuwe productafbeeldingen

Nieuwe productpresentatie

Zodat u uw klanten zo goed mogelijk kan adviseren, hebben wij onze productpresentatie in de nieuwe BIG WHITE® verlichtingscatalogus grondig herzien. Zo vindt u nu in één oogopslag de productinformatie die voor u relevant is. Nieuwe pictogrammen en symbolen vatten hier de belangrijkste details voor u samen.

Dankzij de nieuwe symbolen in de SLV verlichtingscatalogus wordt uw focus tijdens het verkoopgesprek met de klant steeds naar de belangrijke informatie gelegd. Daar komt nog bij dat wij reeds bestaande labels op de productafbeelding verder hebben geoptimaliseerd en zo voor een betere leesbaarheid hebben gezorgd. Zo kunt u al in één oogopslag zien of het om een gloednieuw artikel ("Nieuw"), een "Nieuw Variant" of een "Volger" gaat. De nieuwe productpresentatie in de BIG WHITE® '22 wordt gecompleteerd met de nieuwe EEG specificatie. Deze toont u in de toekomst de veilige weg naar duurzamere en efficiëntere LED-verlichting. Wij hebben ook alle informatie over het nieuwe energielabel 2021 voor u samengevat hier.

Gedrukt of digitaal? De keuze is aan u

Wij zijn ons bewust van de populariteit van de gedrukte A4-catalogus bij onze klanten. Wij weten echter ook dat een zware catalogus van 864 pagina's niet altijd even overzichtelijk is. Daarom laten wij dit jaar - voor de derde keer op rij - onze BIG WHITE® verlichtingscatalogus ook in een handig A5-formaat drukken. De toenemende vraag heeft ons gelijk gegeven. Voor het eerst zijn er meer exemplaren van de catalogus in A5-formaat gedrukt dan in A4-formaat. Een belangrijke stap naar duurzaamheid, die nog versterkt wordt door het gebruik van FSC-gecertificeerd papier.

De digitale BIG WHITE®

U kunt nog duurzamer werken, met onze digitale catalogus. Als flexibele metgezel kan onze verlichtingscatalogus worden geraadpleegd zowel op uw smartphone als tablet. U kunt er in feite op dezelfde manier in bladeren als in onze gedrukte versie. En dat niet alleen: als uw klanten voor een bepaald product hebben gekozen, kunt u het direct vanuit de catalogus aan uw winkelwagen toevoegen en uw bestelling plaatsen. Een overzicht van alle voordelen van onze digitale SLV BIG WHITE® vindt u hier.

SLV 2022 Productinnovaties

Of het nu een gedrukte versie of de digitale catalogus is: ons doel is altijd om het juiste product voor uw project aan te bieden. Daarom bevat ook de nieuwe SLV BIG WHITE® '22 meer dan 100 nieuwe producten en meer dan 900 nieuwe varianten. Ook dit jaar hebben wij weer een overzicht van alle nieuwe producten voor u samengesteld in de SLV Novelties 2022 brochure. De highlights zijn echter nu al hier voor u beschikbaar:

NUMINOS®

Binnenverlichting

Buitenverlichting

Laat u inspireren door de nieuwe producten van 2022

Laat u nog meer inspireren door onze Lookbook.

Catalogus aanvraag

global.loading.alt_text
Wacht even...
global.loading.alt_text
Wacht even...