SLV buitenverlichting hotelingang

Lichtconcepten voor hotels, vakantieappartementen & vakantiewoningen

Het intensieve onderzoek van de plaats en haar geschiedenis, alsmede de huidige functionele structuur van de gemeente Binz, vormen de basis van de ontwikkelingsplanning voor blok IV van Binz-Prora

BAUART GmbH

Bergen en zee verenigd in Mariandl am Meer

Oriëntatieverlichting

SLV binnenverlichting

The details are not the details. They make the design.

Charles Eames

Geniet van buitengewone momenten van licht

Het warme, natuurlijke kleurenpalet met houten elementen is in het hele vakantieappartementencomplex terug te vinden. In combinatie met het verder eenvoudige ontwerp zorgt dit voor een moderne en warme sfeer. De QUAD-wandlampen laten de gasten meteen weten dat ze in de juiste chalet zijn aangekomen.

Na binnenkomst zet het kleurenconcept zich consequent verder: bruin hout ontmoet beige, grijs en zwart meubilair. Voor de juiste verlichting zorgen de AVO spots met een aangename basisverlichting. Dankzij de vrije zwenk- en bewegingsmogelijkheid op de stroomrail kan de uitlijning op elk moment flexibel worden gewijzigd.

In de open woon- en eetkamer kunnen de gasten gewoon blijven zitten, waar de conisch gevormde PHELIA pendelarmaturen voor een warm wit en gezellig licht zorgen. In de werkruimte van de keuken daarentegen is neutrale witte verlichting geïnstalleerd en gerealiseerd door efficiënte plafondinbouwarmaturen in de keukenkasten. Vloerlampen als leeslampen ronden het verlichtingsconcept in de woonruimte af.

Verlichting voor de wellnessruimte

Prora - de voormalige KdF badplaats Rügen

Het Prora-project staat nu in een beter licht dan ooit tevoren. Toch heeft het al een bewogen geschiedenis achter de rug: hoewel architect Clemens Klotz zijn megaproject als gevolg van de oorlog niet kon voltooien, werd het in 1949 toch overgenomen en uitgebreid door het Nationale Volksleger van de DDR. Tot 1991 was het kilometerslange gebied een verboden militaire zone. Tegenwoordig ziet het grotendeels goed bewaarde, unieke gebouwencomplex zichzelf als een monument van de Duitse sociale en architectonische geschiedenis en als een belangrijke getuigenis van het nationaal-socialisme en de DDR. Vandaag, bijna 85 jaar nadat de eerste steen werd gelegd, zijn verbouwingen en uitbreidingen gepland en uitgevoerd.


STERK PROJECT. STERKE PARTNER.


SLV BINNENVERLICHTING VOOR SLAAPKAMERS | WOONRUIMTES | VAKANTIEHUIZEN | HOTELS

SLV ARMATUREN VOOR BUITENRUIMTE | INDOOR SPA | BADKAMER

global.loading.alt_text
Wacht even...