BIG WHITE® Nieuwigheden 04/2023

Hedendaagse verlichtingsoplossingen voor uw dagelijkse activiteiten: dit zijn de nieuwigheden van de BIG WHITE® New Arrivals 04/2023. We hebben niet alleen de SLV productfamilies uitgebreid. Onder de nieuwigheden voor de lente mag u zich ook verwachten aan innovaties die uw dagelijkse activiteiten naar een hoger niveau tillen.

Het nieuwe 48 V systeem biedt uw klanten volledig nieuwe verlichtingsmogelijkheden en combineert functionaliteit met design. Het kan verticaal of horizontaal worden geïnstalleerd en is verkrijgbaar in de inbouw-, opbouw- en lage-opbouwversie. Daarvoor leveren we ledstrips, maar ook spots en hangarmaturen, die eveneens nieuwe varianten in ons NUMINOS(r) highlight-assortiment vormen.

Een andere nieuwigheid, de NUMINOS® projector, overtuigt door een zeer groot draai- en zwenkbereik en vormt een optimale aanvulling op de NUMINOS® downlights.

Voor buitengebruik breiden SYNA GARDEN en SYNA PLANT ons assortiment prikspots uit en de CONCRETO betonnen armaturen vullen ons assortiment armaturen van natuurlijke materialen aan. Ontdek nu onze nieuwigheden voor de lente!

Onze nieuwigheden 04/2023 op een rijtje

Geprint of digitaal? Aan u de keuze

De 'BIG WHITE® Nieuwigheden'-brochure is zowel in de klassieke vorm van een geprinte brochure als digitaal op uw smartphone of tablet beschikbaar.

Onze digitale catalogus is bijzonder duurzaam en u kan er in bladeren zoals in de geprinte versie. Erg handig voor advies ter plaatse: zodra uw klant een product heeft gekozen, kan u het direct in het digitale winkelmandje plaatsen.

Een overzicht van alle voordelen die onze digitale catalogus te bieden heeft vindt u hier.

Stel uw 48 V systeem samen.

 1. Kies uw rail: opbouw standaard, opbouw laag of inbouw
 2. Kies de montage die u wenst: opbouw of inbouw; plafond, wand of pendel
 3. Kies uw armaturen: NUMINOS® spot en pendelarmaturen of IN-LINE, IN-LINE Darklight Reflector en IN-LINE Move
 4. Kies uw accessoires: diverse connectoren, afdekkingen, ophangingen, adapters enz.

Het SLV 48 V systeem biedt u een flexibel lichtontwerp en zet de ruimte perfect in scène. Samen met de speciaal voor het systeem ontworpen NUMINOS® en IN-LINE armaturen kan u buitengewone lichtscenario's creëren.

Toevoeging aan de productfamilie

NUMINOS® PROJECTOR

Onze succesvolle NUMINOS®-reeks groeit: de NUMINIOS® projector breidt het NUMINOS® assortiment uit in de maten XS tot L en komt in elke omgeving tot zijn recht. Dankzij het grote draai- en zwenkbereik is de armatuur zowel geschikt voor accent- als basisverlichting en zorgt ze voor hoogwaardig licht in uw ruimtes.

U kan kiezen uit:

 1. Zes kleurvarianten: zwart, zwart/wit, zwart/chroom, wit, wit/zwart en wit/chroom
 2. Vier behuizingsformaten met verschillende vermogens: XS, S, M en L
 3. Twee lichtkleuren: 2700 en 3000 K
 4. Drie halve verstrooiingshoeken van 20°, 44° en 55°.

De nieuwe NUMINOS® projectors vormen een perfecte aanvulling op de NUMINOS® downlights. Deze bieden dezelfde decoratieve en optische mogelijkheden en zorgen samen met de NUMINOS® projector voor een harmonieus totaalplaatje.

Nieuw in het assortiment

OVAL

De nieuwe OVAL Up/Down wandarmatuur creëert een boeiende sfeer met haar indirecte verlichting. Dankzij het vlakke, minimalistische design past de ovale armatuur mooi in sobere, moderne interieurs en zorgt ze voor een gezellig licht. De geschikte kleurtemperatuur van het licht kan voor de installatie worden ingesteld op warm wit van 2700 of 3000 kelvin door middel van een CCT-switch.

De voordelen op een rijtje:

 1. Twee kleurvarianten: zwart, wit
 2. Twee behuizingsformaten: 14 en 18
 3. Lichtkleur instelbaar met CCT-switch: 2700 en 3000 K
 4. CRI 80

De SLV OVAL wandarmaturen passen dankzij het vlakke design in moderne interieurs en bieden dankzij de verschillende formaten en kleuren flexibele combinatiemogelijkheden. Ontdek het zelf!

Toevoeging aan de productfamilie

ASTO TUBE

De nieuwe ASTO TUBE voegt elegantie toe aan de ruimte: dankzij de verscheidenheid aan uitvoeringen kunnen de armaturen heel flexibel worden gecombineerd en gebruikt. Of u nu kiest voor een plafondarmatuur met één of vier lichtbronnen: met de SLV ASTO TUBE en de apart verkrijgbare decoratieve reflectoren in verschillende kleuren beschikt u over maximale flexibiliteit bij de vormgeving van de ruimte.

De voordelen op een rijtje:

 • Twee kleurvarianten: zwart, wit
 • 4 varianten: één tot vier lichtbronnen
 • Decoratieve reflectoren apart verkrijgbaar in andere kleuren
 • Ook verkrijgbaar als pendelarmatuur, wandarmatuur of als 1-fase spot

Met de nieuwe ASTO TUBE brengt u afwisseling in uw project. De ASTO TUBE CW is ook geschikt voor wand- of plafondmontage. De Fischer DUOPOWER pluggen, die bij elk product worden meegeleverd, zorgen voor nog meer kwaliteit.

Toevoeging aan de productfamilie

SYNA

Onze populaire SYNA prikspot maakt indruk in elke outdoorsetting. Hij kan flexibel worden geplaatst, snel worden geïnstalleerd en stevig in de grond worden vastgezet dankzij de grondpen. Zo verlicht u niet alleen bloemen en perken perfect, maar zet u ook stenen voorwerpen en kunstwerken optimaal in de kijker. Dankzij IP65 zijn de buitenspots ook bestand tegen vocht en waterstralen.

De voordelen op een rijtje:

 1. Behuizing in twee varianten: SYNA GARDEN SP en SYNA PLANT SP
 2. Goede bescherming dankzij IP65
 3. De armatuurkop kan horizontaal 36° en verticaal 180° gezwenkt worden

De nieuwe SYNA prikspots SYNA PLANT en SYNA GARDEN zorgen met een sober design en warm wit licht van 3000 K voor gezelligheid in de tuin. De eenvoudige behuizing in het zwart komt buiten perfect tot zijn recht.

Toevoeging aan de productfamilie

CONCRETO

Beton is niet alleen baanbrekend, maar ook heel trendy: de CONCRETO wandarmaturen overtuigen met een natuurlijke look. Bovendien maakt hun IP65-beschermingsgraad ze prima geschikt voor buitengebruik. Deze in- en opbouwarmaturen zijn zelfs tegen waterstralen bestand.

De voordelen op een rijtje:

 1. verkrijgbaar als inbouw- en opbouwarmatuur voor tegen de wand
 2. Hoge beschermingsgraad IP65
 3. Twee soorten armaturen in verschillende uitvoeringen
 4. Armaturen van echt beton

Dankzij de SLV CONCRETO wandinbouwarmatuur kan u veilig stappen. U hebt daarbij de keuze tussen de cut- en wing-look. Ze hebben een verschillende lichtuitstraling, maar verlichten beide betrouwbaar alle wegen. Met de SLV CONCRETO wandopbouwarmatuur in twee verschillende formaten creëert u een indirect, gezellig licht dat gegarandeerd nooit verblindend is.

Toevoeging aan de productfamilie

TRUKKO

Onze populaire spiegelarmatuur krijgt gezelschap: de ronde versie van TRUKKO is voortaan ook in een nieuw formaat en in een zwarte kleur verkrijgbaar voor de badkamer. Uiteraard mogen ook de CCT-switch voor het selecteren van de lichtkleur en de CRI 90 niet ontbreken. Dankzij de beschermingsgraad IP44 kan u deze armatuur prima installeren boven de wasbak.

De voordelen op een rijtje:

 1. Twee formaten: 61 cm en 80 cm
 2. Twee kleuren: zwart en transparant
 3. Lichtkleur instelbaar: 3000 / 4000 / 6500 K
 4. Anticondens door spiegelverwarming

Met TRUKKO begint u nog beter aan uw dag: De optimale verlichting en anticondens dankzij de geïntegreerde spiegelverwarming zorgen ervoor dat u zich 's ochtends probleemloos kan klaarmaken. En dankzij het nieuwe formaat passen de spiegelarmaturen perfect in elk formaat van badkamer.

Toevoeging aan de productfamilie

UNIVERSAL DOWNLIGHT

Onze SLV UNIVERSAL DOWNLIGHT plafondinbouwarmatuur maakt uw leven gemakkelijker. Bovendien voegt ze extra kleur toe aan uw project. De apart verkrijgbare afdekkingen van de plafondinbouwarmatuur zijn nu ook in andere kleuren verkrijgbaar. Bovendien zijn er naast de ronde varianten nu ook hoekige vormen verkrijgbaar, zowel voor de vaste als voor de zwenkbare UNIVERSAL DOWNLIGHT.

De voordelen op een rijtje:

 • Krachtige ledmodule met CRI>90
 • 4 kleurtemperaturen (2700/3000/4000/6000 K) en 2 vermogens (5 W / 8 W) in één product
 • Afdekkingen gemakkelijk verwisselbaar en apart verkrijgbaar in 5 kleuren (zwart, wit, chroom, glanzend goud of mat goud)

De UNIVERSAL DOWNLIGHT is modern en universeel te gebruiken. Zowel de grote selectie aan kleuren van de frontringen als de technische details zullen u overtuigen. De nieuwe SLV plafondinbouwarmatuur biedt zo maximale flexibiliteit met een onklopbare prijs-kwaliteitverhouding. Dankzij de snelkoppelingen is de installatie bovendien in een handomdraai gebeurd.

Laat u inspireren door de nieuwigheden van 04/2023

Bestel vandaag nog

New Arrivals 04/2023 Brochure

• Producthighlights sneller ontdekken

• Technische informatie meteen duidelijk

• Representatieve foto's van toepassingen voor uw klantengesprek

• Overal met u mee: in A4 formaat ( 29,7 x 21 cm)

global.loading.alt_text
Wacht even...
global.loading.alt_text
Wacht even...