Werken in uw thuiskantoor: 5 tips om thuis nog beter te werken met het juiste licht.

De huidige COVID-19 situatie dwingt veel mensen om hun werkplek te verplaatsen van de goed uitgeruste kantoorwerkplek naar hun eigen vier muren. Niet iedereen heeft thuis een werkruimte met ideale lichtomstandigheden. En niet elke studeerkamer is ontworpen om een optimale werksfeer te bieden voor 40 uur per week.

Het juiste licht speelt daarbij een belangrijke rol. Daarom zijn de volgende punten het belangrijkste voor de korte termijn keuze van een werkplek in eigen huis. Een paar tips voor het oppoetsen van bestaande studeerkamers op het gebied van lichttechniek zijn natuurlijk welkom.

Goed werk heeft goed licht nodig

Focus en efficiëntie spelen een bijzondere rol in het dagelijkse kantoorleven. Het juiste licht kan u helpen om u te concentreren op uw werk en de verschillende taken met de nodige efficiëntie uit te voeren. In de volgende paragrafen laten we zien hoe het licht dit kan beheersen:

Snelle tip

De optimale kleurweergave is een waarde van 100, hoe lager de waarde, hoe slechter de kleuren in de ruimte worden weergegeven.

Snelle tip

De UGR-waarde meet de verblinding van een verlichtingssysteem. Op een schaal van 10 tot 30 kan het verblindingseffect van de verlichting worden bepaald. Hoe lager de UGR-waarde, hoe lager de psychologische verblinding.

Word een verlichtingsontwerper met de SLV-tips voor het thuiskantoor

Of u nu direct alle tips volgt, of alleen de tips die binnen uw mogelijkheden liggen op het gebied van uw ruimte: elke kleine optimalisatie maakt uw dagelijks leven in uw thuiskantoor gemakkelijker en brengt een beetje meer concentratie en efficiëntie in uw werk.

En als we uw interesse in nog meer optimalisatiemogelijkheden hebben gewekt, staan onze ervaren lichtontwerpers aan uw zijde. Schrijf ons maar: [email protected]

global.loading.alt_text
Wacht even...