Repareren in plaats van weggooien

Repareren in plaats van weggooien: goed voor het milieu. Goed voor u.

Duurzaam licht

Verlichting maakt slechts een klein deel uit van het totaal. Niettemin geldt voor de vermindering van elektronisch afval in de zin van duurzaam beheer het volgende: elk elektronisch onderdeel dat niet wordt weggegooid maar gerepareerd, telt mee. En elk defect onderdeel dat kan worden gerecycleerd of van gerecycleerde materialen is gemaakt, helpt het milieu te beschermen.

Meer dan 80% van de SLV-armaturen kan nu al door professioneel opgeleide mensen worden gerepareerd. Op deze manier voldoet SLV aan de eisen van de richtlijnen inzake ecologisch ontwerp en energie-efficiëntie van de Europese Unie en draagt het bij tot de vermindering van elektronisch afval.

NUMINOS® - Het Down- en Spotlight Systeem

De nieuwe SLV NUMINOS® -serie is een bijzonder goed voorbeeld van wat repareerbaarheid en duurzaam productdesign betekenen: het vrij configureerbare armatuursysteem biedt duizenden mogelijkheden voor de meest uiteenlopende projecten en is daarmee het perfecte systeem voor lichtplanners, architecten en elektriciens.

Dit maakt van NUMINOS® niet alleen een optimaal spot- en downlightsysteem op het vlak van projectplanning en -uitvoering, maar ook een duurzaam ontwerp dankzij de intelligente constructie, waardoor het een armatuursysteem is met een uitzonderlijk lange levensduur.

Duurzaamheid bij SLV

De repareerbaarheid van de armaturen is slechts één onderdeel binnen de duurzaamheidsstrategie van SLV. Ons doel is om duurzaamheid in onze hele waardeketen door te voeren. Wat dit voor ons betekent, kunt u hier lezen.

global.loading.alt_text
Wacht even...