SLV stroomrails en spots badkamer

Topadres voor badkamerontwerp in het beste licht

SLV stroomrails badkamer

Als Duits-Oostenrijks concern helpt DIE BADGESTALTER in meer dan 130 zelfstandige bedrijven met alles wat nodig is van de eerste planning van de badkamertot de laatste hand. Zo ook bij de firma Schurr in Dettingen unter Teck, waar SLV-verlichting in de showroom helpt om individuele en moderne inspiratie op te wekken.

Een aspect van het voorbeeld van de firma Schurr - DIE BADGESTALTER is: "Wij ontwerpen en plannen badkamers die net zo individueel zijn als onze klanten". En dat is precies wat het ambachtelijke bedrijf, gespecialiseerd in badkamerontwerp en -modernisering, al vele jaren doet. Als een stichtend lid van het grootste landelijke merk in badkamer modernisering voldoet Schurr - DIE BADGESTALTER aan alle eisen van het hoofdkwartier voor hoogwaardig advies, planning en uitvoering, van kleine badkamers tot volledig uitgeruste badkamers.

De IP-beschermingsklassen in een oogopslag

IP-beschermingsklassen Badkamer

Doe goed aan uw lichaam, opdat uw ziel daarin zal vertoeven.

Teresa von Avila

Badkuip, wastafel, douche of badkamerspiegel in scène gezet

Om ook de hoogwaardige wastafels en hun omgeving van de ideale verlichting te laten profiteren, worden de bolvormige LIGHT EYE pendelarmaturen van staal en met textiel beklede kabel gebruikt. Qua verlichting creëren ze precies de feel-goodsfeer die nodig is in moderne wellness-oases en die in de showroom te zien is. De directe lichteopbrengst kan worden verplaatst op de rail en steeds opnieuw worden gericht. De hoogte kan ook worden gevarieerd dankzij de inkortbare kabels.


STERK PROJECT. STERKE PARTNER.

Leer de producten van het project kennen

global.loading.alt_text
Wacht even...