Onze allrounder reeksen: harmonieuze verlichting met SLV!

Of u nu werkt als elektricien, lichtplanner of decorateur: bij verlichting zijn niet alleen de gebruikelijke, technische eigenschappen zoals lichtuitstraling, lichtsterkte en lichtkleur van belang, maar ook de stijl van de lampen. SLV biedt u een ruim assortiment met verschillende productreeksen voor binnen en buiten, waarvan de vormgeving en uitstraling perfect bij elkaar passen. U kunt kiezen uit heel uiteenlopende lampen, die u veelzijdig kunt inzetten en combineren, die u bij de planning richting geven en die uw project boeiender maken. Hebt u hulp nodig, neem dan contact op met ons team. En nu: veel plezier met uitzoeken, plannen en installeren!

Karpo: precieze verlichting en design

Ook als we producten ontwikkelen, geloven we soms onze ogen niet. Denk maar aan de Karpo, een elegant en stijlvol product dat met zijn compromisloze kwaliteit op vlak van design, stevigheid en techniek een vaste plaats heeft verworven in het assortiment van SLV. De sterke en zuinige Premium LED spot zorgt door de typische cilinder voor een precieze verlichting. Ongeacht of u de Karpo als wandarmatuur, leeslamp (naar keuze met USB-aansluiting en aflegvlak), staanlamp, tafellamp of inbouwarmatuur wilt gebruiken: alleen al in de BIG WHITE 2020 vindt u 18 verschillende varianten van de Karpo, en nog meer in de webshop.

Medo: de charmante allrounder

MEDO

Het is al meer dan tien jaar geleden dat SLV de Medo voor het eerst in zijn assortiment opnam. Eerst alleen geschikt voor wand- en plafondinbouw kon de Medo lamp onze professionele en eindklanten al snel overtuigen met haar discrete vormgeving en gelijkmatige, niet-verblindende verlichting. De indoor productreeks breidde zich meer en meer uit. Nu vindt u in de BIG WHITE 2020 meer dan 67 lampen met toebehoren. Ze maken vast deel uit van ons assortiment en beantwoorden aan uiteenlopende eisen op het gebied van design en techniek. Rond, hoekig of ringvormig, voor inbouw of opbouw, met coronaeffect of met ophangset, met CCT Switch of als DALI versie: het succesverhaal gaat voort. Schrijf eraan mee!

Theo en Big Theo: alle blikken gericht op ons succesproduct

Ten tijde van de eerste BIG WHITE was de Theo al een vast onderdeel van ons outdoor assortiment en de lamp is nog steeds geliefd bij onze klanten. Dat is ook niet verwonderlijk: er is niets in te brengen tegen de rechtlijnige vormgeving, de compromisloze stevigheid en de flexibele inzetmogelijkheden. Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, kleuren en groottes en zowel voor wand- als plafondinbouw, kent de succesvolle reeks van SLV nu een opvallende comeback: de staanlamp voor buiten Theo Pathlight is er weer – velen zullen die nog kennen! Onder de naam Theo en Big Theo vindt u de lamp in de BIG WHITE 2020 wel 37 keer terug – in de webshop zelfs nog meer. Genoeg mogelijkheden voor uw project. Wanneer begint u eraan?

Plastra: de gipslampen van SLV

Geen enkele andere productreeks van SLV biedt zoveel flexibiliteit als de Plastra. De lamp is een van onze oudste producten, zowel voor de professional als voor de eindklant, en biedt met haar gipsoppervlak maximale creatieve vrijheid: beschilderen, beplakken of gewoon wit laten – elke beslissing is de juiste! Alleen al in de BIG WHITE 2020 vindt u 26 verschillende varianten van de Plastra, voor wand- en plafondinbouw en als hang- of inbouwlamp – en in de webshop zijn er nog meer. Wanneer laat u zich van uw creatieve kant zien?

MEDO

Lisenne: in elk opzicht een echte verrijking

Ook al is de Lisenne met zes verschillende varianten in de BIG WHITE 2020 niet zo sterk vertegenwoordigd als enkele andere producten van SLV, toch is de charmante lamp telkens weer een streling voor het oog. Als wand- of plafondarmatuur, als hang- of tafellamp of als padverlichting. De rustieke stijl trekt de aandacht en, uitgerust met een E27 lamp, straalt het armatuur door het bruine glas een mooi licht uit, dat desgewenst zorgt voor veiligheid of een aangename sfeer. Zo kan het zelfs op een koele laatzomeravond bij een glas wijn niet meer misgaan – zeker niet als de lamp op meerdere plaatsen wordt ingezet.

Helia: variatie voor binnen en buiten

Wist u dat de Helia lamp met haar negen verschillende inzetmogelijkheden het veelzijdigste product van SLV is? In veel productcategorieën vindt u minstens één product van de Helia reeks, consistent in vormgeving en uitrusting: met een warm witte premium LED van 3.000 kelvin. Als display-, grondpin- of staanlamp (met of zonder sensor) en als wandarmatuur voor buiten of als railspot, wand- en hanglamp voor binnen – de Helia past overal in de planning van een verlichtingsconcept. U vindt de lamp 37 keer terug in de BIG WHITE 2020, met toebehoren. Tijd om ze zelf te ontdekken!

global.loading.alt_text
Wacht even...